kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η παιδική ταινία «Σπίριτ: Ο Ατίθασος» στους κινηματογράφους (trailer)

Βασισμένη στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά animation
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Από σήμερα προβάλλεται στους κινηματογράφους η παιδική ταινία «Σπίριτ: Ο Ατίθασος». Μια επική περιπέτεια που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά animation. Η ιστορία αφορά μια πεισματάρα κοπέλα που λαχταρά όσο τίποτα ένα μέρος για να ανήκει. 

  • Είδος: Περιπέτεια κινουμένων Σχεδίων
  • Σκηνοθεσία: Ελέιν Μπόγκαν
  • Παραγωγή: Κάρεν Φόστερ
  • Διάρκεια: 88’

Η Λάκι ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας όταν η ζωή της διασταυρώνεται με ένα άγριο άλογο, τον Σπίριτ. Όλα ξεκίνησαν επειδή η μικρή Λάκι Πρέσκοτ είναι ξεροκέφαλη και δεν αντέχει τους κανόνες και τους περιορισμούς, όπως ήταν και η μαμά της. Η Λάκι μεγάλωνε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Κόρα, της θείας της, που θέλει μόνο το καλό για τη μικρή της ανιψιά αλλά δεν ξέρει πως να της το προσφέρει. Η Λάκι αναγκάζεται λοιπόν να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο και το αποτέλεσμα θα είναι η ζωή της να αλλάξει δραματικά.

Όταν κάποιοι μοχθηροί κλέφτες που αρπάζουν άγρια ζώα και τα καταδικάζουν σε μια ζωή αιχμαλωσίας και σκληρής εργασίας θα απειλήσουν την αγέλη του Σπίριτ, τότε η Λάκι θα στρατολογήσει τις νέες της φίλες για να τους σταματήσει και όλα μαζί τα κορίτσια θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια ζωής, διάσωσης και αυτοθυσίας. 

Η πεισματάρα αλλά και τρυφερή Λάκι ξεκινάει με τις φίλες της με μπόλικη γενναιότητα για την μεγάλη περιπέτειά τους. Ο στόχος τους είναι να σώσουν το υπέροχο άλογο που έχει δώσει νόημα και αίσθηση σκοπού ζωής στην Λάκι και που την βοήθησε να ανακαλύψει μια κρυφή σύνδεση τόσο με την κληρονομιά της μητέρας της όσο και με τις μεξικάνικες ρίζες της - κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Η τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο Netflix (2017) είναι εμπνευσμένη από την ταινία του 2002 που είχε προταθεί για Oscar® (Σπίριτ, το Άγριο Άλογο). Εκείνη η ταινία είχε μαγέψει το κοινό χάρη στην υπέροχη αφήγησή της και τα φανταστικά χρώματα. 

Φέτος έρχεται η πολυπόθητη συνέχεια του σπαραξικάρδιου animation παραμυθιού. Οι παραγωγοί της Dreamworks ένιωσαν ότι άνοιξε ο δρόμος για μια ολότελα νέα ιστορία, με φρέσκια ματιά στον ηρωισμό και την υπερηφάνεια του Σπίριτ, χωρίς τις σεναριακές δεσμεύσεις ενός κλασικού σίκουελ. Η νέα ταινία έδωσε την ευκαιρία στους σεναριογράφους και στους συντελεστές να εξερευνήσουν σε βάθος τις σχέσεις των ηρώων και να αναπτύξουν καλύτερα το στοιχείο της περιπέτειας, προσθέτοντας πολλά στρώματα διασκέδασης, άφθονες συγκινήσεις αλλά και συναισθηματικό βάθος. Η δημιουργός της ταινίας, Ελέιν Μπόγκαν είχε εργαστεί στον σχεδιασμό και την παραγωγή του «How to Train Your Dragon» και πλέον άνοιξε τα φτερά της για την πρώτη της ολοκληρωμένη σκηνοθετική της δουλειά. 

Η ταινία «Σπίριτ Ο Ατίθασος» μέσα από την άκρως περιπετειώδη και αγωνιώδη ιστορία του, αποθεώνει τη δύναμη και τη σημασία της φιλίας και την σημασία του να εκτίθεσαι σε νέες εμπειρίες. Το πνεύμα του Σπίριτ του Ατίθασου επιτέλους γεννήθηκε και φέτος το καλοκαίρι βρίσκει το δρόμο του για τους κινηματογράφους και για τις καρδιές των θεατών.

Ακολουθεί το trailer της ταινίας:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker