kiss-logo
Now playingONLY GIRL (IN THE WORLD) RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 4 Σεπτεμβρίου, το 1981 γεννήθηκε η Αμερικανίδα ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός, στιχουργός, ηθοποιός και χορεύτρια Beyoncé.

Η Beyoncé Giselle Knowles-Carter όπως είναι ολόκληρο το όνομα της τραγουδίστριας από το Χιούστον των Ηνωμένων Πολιτειών, έγινε διάσημη στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο, κάνοντας αρχικά τα πρώτα της βήματα μέσω του R&B συγκροτήματος Destiny's Child, στο οποίο συμμετείχε γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Παρά την τεράστια επιτυχία του συγκροτήματος, η Beyoncé αποφάσισε να ακολουθήσει solo καριέρα και ως αποτέλεσμα, το 2003 αποχώρησε προσωρινά από το γκρουπ για να κυκλοφορήσει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ, το οποίο την καθιέρωσε ως ερμηνεύτρια.

Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της, έχει πουλήσει πάνω από 130.500.000 αντίτυπα ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ 70.000.000 αντίτυπα έχει πουλήσει με το συγκρότημα των Destiny's Child. Έχει βραβευτεί 22 φορές με Grammy Award και φυσικά είναι μια από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker