kiss-logo
Now playingLOVERS IN A PAST LIFE CALVIN HARRIS X RAG'N'BONE MAN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Δωρεάν αθλητικά προγράμματα για ενήλικες

από το Δήμο Αθηναίων
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και σε συνεργασία με τον ιστορικό Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, εκατοντάδες δημότες της Αθήνας έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο Πεδίον του Άρεως. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 8 διαφορετικά προγράμματα, που αφορούν: Γυμναστική για ενήλικες δημότες, ειδικά προγράμματα γυμναστικής για δημότες της τρίτης ηλικίας, μαθήματα κολύμβησης, μαθήματα pilates, γιόγκα, πολεμικές τέχνες/αυτοάμυνα, μαθήματα ξιφασκίας και επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ). Όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, τις πρωινές ώρες.

Οι εγγραφές γίνονται αποκλειστικά στα γραφεία του Συλλόγου στην Κυψέλη, από Δευτέρα μέχρι Σάββατο (08.00-14.00). Κατά την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν την ατομική κάρτα μέλους, την οποία θα χρησιμοποιούν για την είσοδό τους, κάθε φορά, στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου.

Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους και στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, σε αυτό το link, με χρήση των κωδικών Taxisnet. Μέσα από την «αίτηση για δωρεάν άθληση στον Πανελλήνιο», μπορούν να επιλέγουν τα προγράμματα στα οποία θέλουν να πάρουν μέρος, ενώ αντίστοιχα μπορούν να κλείνουν κάθε φορά το ραντεβού τους σε αυτή την ηλεκτρονική σελίδα

«Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Αθηναίων αναλαμβάνοντας δυναμικές πρωτοβουλίες και στον τομέα της άθλησης, με δωρεάν προγράμματα για όλους τους ενήλικες. Η άθληση ως μέρος της καθημερινότητας, συνδέεται με την υγεία και το ευ ζην, γι’ αυτό και στον Δήμο Αθηναίων πιστεύουμε ότι όλοι οι δημότες, ανεξαρτήτως εισοδήματος, πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτήν. Ευχαριστούμε θερμά τον ιστορικό Γυμναστικό Σύλλογο της πόλης μας, τον Πανελλήνιο, για αυτή τη δημιουργική και πολύτιμη συνεργασία», τονίζει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Προϋπόθεση συμμετοχής στα προγράμματα άθλησης είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης (εντός εξαμήνου) -βεβαιώσεις που θα πρέπει να καταθέσουν κατά την εγγραφή τους. Σε κάθε άλλη περίπτωση, οφείλουν να προσκομίζουν κάθε φορά στη γραμματεία το αποτέλεσμα μοριακού ή rapid τεστ.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker