kiss-logo
Now playingA SKY FULL OF STARS COLDPLAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Είναι ανεπιθύμητη η Madonna στις Φιλιππίνες;

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, στο πλαίσιο της Rebel Heart Tour
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η βασίλισσα της ποπ μουσικής εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, όπου ερμήνευσε ζωντανά τα τραγούδια της στο πλαίσιο της Rebel Heart Tour.

Στη διάρκεια της συναυλίας η Madonna πήρε την πρωτοβουλία να καλύψει τους ώμους της με τη σημαία της χώρας, όπως το συνηθίζουν μερικοί σταρ του πενταγράμμου όταν βρίσκονται σε περιοδεία. Η πράξη της αυτή κατακρίθηκε από τις συντηρητικές αρχές του κράτους, καθώς θεωρείται εξύβριση η συγκεκριμένη πράξη, σύμφωνα με τον τοπικό άγραφο νόμο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα κομμάτι της σημαίας φαίνεται πως ακούμπησε στο έδαφος, πράγμα που επίσης θεωρείται παράνομο για τις προσκολλημένες στο γραμμα του νόμου αρχές της Μανίλα και των Φιλιππίνων.

Ύστερα από αυτή την άστοχη ενέργεια, η Madonna και όλη η ομάδα της απειλείται με απέλαση και μόνιμη απαγόρευση εισόδου στη χώρα, στην ακραία βέβαια περίπτωση που μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα του Teodoro Atienza, του επικεφαλής της επιτροπής για την τήρηση των εθνικών και ιστορικών θεμάτων των Φιλιππίνων.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker