kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ανοίγει η πλατφόρμα για την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Για τα άτομα που έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες από τη 2η δόση
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα προγραμματισμού ραντεβού για την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, για τους ενήλικες που έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες από την δεύτερη δόση. 

Όπως διευκρίνισε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους «Για αυτούς που έκαναν το εμβόλιο της Johnson & Johnson, η αναμνηστική δόση θα πρέπει να γίνεται στους δύο μήνες μετά το εμβολιασμό τους και θα μπορεί να γίνεται με τα εμβόλια Pfizer, Moderna μισή δόση και το εμβόλιο της Johnson & Johnson».

Σημειώνεται ότι για τους ανοσοκατασταλμένους η αναμνηστική δόση θα πρέπει να γίνεται ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.

Τέλος, ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης ότι «είναι αναγκαίο να γίνει ειδικά φέτος που βλέπουμε να υπάρχουν περιστατικά γρίπης σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Το εμβόλιο της γρίπης μπορεί να συγχορηγηθεί ακόμη με το εμβόλιο τηςCovid, άρα δεν χρειάζεται να έχει μεσοδιαστήματα ή να έχουν περάσει κάποιες μέρες από κάθε εμβόλιο».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker