kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Whitney Houston Tribute

O Broomfield ελπίζει, σύμφωνα με δήλωσή του, να διερευνήσει ''τις δυνάμεις που διαμόρφωσαν και στη συνέχεια κατέστρεψαν τη διάσημη τραγουδίστρια"
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή, τα τραγούδια και την τραγική κατάληξη της Whitney Houston πρόκειται να γυρίσει ο Nick Broomfield, o σκηνοθέτης που υπογράφει το επίσης αμφιλεγόμενο φιλμ για το θάνατο του Kurt Cobain.

Ο θάνατος του τραγουδιστή των Nirvana, επήλθε το 1994. Μολονότι επίσημα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ο Broomfield αποφάσισε να ερευνήσει κάποιες θεωρίες συνωμοσίας σύμφωνα με τις οποίες ο διάσημος τραγουδιστής είχε δολοφονηθεί.

Τώρα, ο Broomfield ελπίζει, σύμφωνα με δήλωσή του, να διερευνήσει ''τις δυνάμεις που διαμόρφωσαν και στη συνέχεια κατέστρεψαν τη διάσημη τραγουδίστρια".

Όπως όλοι θυμόμαστε, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έφυγε από τη ζωή το 2012 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες καθώς βρέθηκε νεκρή σε μια μπανιέρα έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και άλλες ουσίες.

Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα, ο θάνατος της Houston προκλήθηκε από τυχαίο πνιγμό σε συνδυασμό με καρδιακή νόσο και χρήση ναρκωτικών. Στη διαθήκη της, άφησε τα πάντα στην κόρη της Bobbi Kristina, η οποία απεβίωσε το περασμένο έτος.

Η νέα ταινία – αφιέρωμα στη ζωή της Houston, πρόκειται να προβληθεί αρχικά στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC2.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker