kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Στον 92,9 Kiss επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα και ειδήσεις που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Ιανουαρίου, το 1980 γεννήθηκε ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός Nick Carter, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Backstreet Boys.

O Nickolas Gene Carter γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την ηθοποιία και το τραγούδι από πολύ νεαρή ηλικία κάνοντας διαφημιστικά για την τηλεόραση, ενώ πέρασε από οντισιόν για πολλούς ρόλους υποκριτικής στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Στην ηλικία των 12 ετών ο Carter πέρασε με επιτυχία από ακρόαση για να συμμετάσχει σε ένα νέο boy band, ενώ ένα χρόνο αργότερα δημιουργήθηκαν οι Backstreet Boys.

Μετά το 2015 ο Carter ακολούθησε την προσωπική του πορεία στη δισκογραφία, κυκλοφορώντας μάλιστα τρία solo άλμπουμ στα διαλείμματα από τη συμμετοχή του στους Backstreet Boys, ενώ πρωταγωνίστησε παράλληλα στα δικά του τηλεοπτικά ριάλιτι, House of Carters και I (Heart) Nick Carter.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker