kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

“Παντρέψου Με”

Με την Τζένιφερ Λόπεζ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Προβάλλεται στους κινηματογράφους από την TULIP η νέα ρομαντική κομεντί “Παντρέψου Με” που είναι γεμάτη από τραγούδια της Τζένιφερ Λόπεζ (Hustlers) και του super star της Latin Pop, Maluma.

Στο “Παντρέψου Με” βλέπουμε την Λόπεζ στο ρόλο μιας σούπερ σταρ, της Κατ Βαλντέζ και τον Όουεν Γουίλσον στο ρόλο του Τσάρλι Γκίλμπερτ, ενός καθηγητή μαθηματικών. Πρόκειται για δυο ξένους που συμφωνούν πρώτα να παντρευτούν και μετά να γνωριστούν. Ένα απρόσμενο ρομάντζο γύρω από δυο ολότελα διαφορετικούς ανθρώπους που αναζητούν κάτι αληθινό σε έναν κόσμο όπου οι αξίες βασίζονται σε "like" και ακόλουθους. Το “Παντρέψου Με” είναι μια μοντέρνα ερωτική ιστορία για τη διασημότητα, τον γάμο και τα social media. 

Η Κατ Βαλντέζ είναι το ήμισυ του δυναμικού ζευγαριού της μουσικής βιομηχανίας, μαζί με τον Μπαστιάν (ο Maluma στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο). Το νέο hit single του ζευγαριού με τίτλο “Marry Me,” κυριαρχεί στους καταλόγους επιτυχιών, καθώς ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν το γάμο τους μπροστά στα μάτια των θαυμαστών τους, σε μια τελετή που θα μεταδοθεί ζωντανά και αναμένεται να «ρίξει» το internet. 

Ένας διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών, ο Τσάρλι Γκίλμπερτ (Όουεν Γουίλσον) έχει συνοδεύσει με το ζόρι την κόρη του και την καλύτερή του φίλη στη συναυλία. 

Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν από την τελετή, ότι ο Μπαστιάν την εξαπάτησε, έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της, καθώς καταρρέει πάνω στη σκηνή τη στιγμή που αμφισβητεί την αγάπη, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο αγγελικά πλασμένος κόσμος της καταστρέφεται, στρέφει το βλέμμα της σε έναν ξένο — ένα τυχαίο πρόσωπο στο πλήθος. Λένε πως αν το γνώριμο σε απογοητεύει, τότε ίσως κάτι άγνωστο να είναι η απάντηση, και έτσι, σε μια στιγμή εμπνευσμένης παραφροσύνης, η Κατ επιλέγει να παντρευτεί τον Τσάρλι. 

Αυτό που ξεκινά ως μια παρορμητική αντίδραση εξελίσσεται σε ένα απροσδόκητο ρομάντζο. Αλλά, καθώς οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να τους χωρίσουν, τίθεται το μεγάλο ερώτημα: Μπορούν δύο άνθρωποι από τόσο διαφορετικούς κόσμους να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ τους και να χτίσουν ένα μέρος όπου και οι δύο ανήκουν;

 

 

Η Παραγωγή

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από την Κατ Κόιρο (Dead to Me, It’s Always Sunny in Philadelphia) σε σενάριο του Τζον Ρότζερς, (The Librarians), της Τάμο Σάνγκερ (30 Rock) και του Χάρπερ Ντιλ (The Mick). Την παραγωγή ανέλαβε η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μια κλασική ρομαντική κομεντί για τον 21ο αιώνα, στο ύφος του Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ. Αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία για τους θεατές να αποκτήσουν μια ματιά στα παρασκήνια της βιομηχανίας του θεάματος και την εικονική πραγματικότητα της εφήμερης επιτυχίας. Μια ρομαντική ταινία για τη σύγχρονη ιδέα της διασημότητας που επιτρέπει στο κοινό να ανακαλύψει τον άνθρωπο πίσω από την εικόνα. 

Τα απροσπέλαστα εμπόδια ανάμεσα στην πλούσια, φωταγωγημένη και έντονη ζωή της Κατ και της ήρεμης, καθημερινής ρουτίνας του Τσάρλι ήταν η πρώτη ύλη για να εξερευνηθεί η ιδέα του αληθινού έρωτα με την πρώτη ματιά, της πίστης στην αγάπη και τις δυσκολίες που πρέπει να ανταπεξέλθουν οι άνθρωποι με πίστη στα συναισθήματά τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ αμέσως συνδέθηκε με την ηρωίδα που υποδύεται, καθώς η ζωή της κατακλύζεται από τους παπαράτσι, τα κουτσομπολίστικα νέα και εδώ και πολλά χρόνια ανταπεξέρχεται στις ανάγκες της παγκόσμιας διασημότητας, όσον αφορά τις προσωπικές της σχέσεις. Επομένως, η Κατ έγινε ένα alter ego της Τζένιφερ, μια pop star με παγκόσμια απήχηση που έρχεται αντιμέτωπη με ένα κοινό που θεωρεί ότι έχει λόγο για την προσωπική της ζωή και με μια δημοσιογραφία που την πολιορκεί. 

«Καταλαβαίνω αυτόν τον τρόπο ζωής», λέει η Λόπεζ. «Η ταινία κυριολεκτικά πηγαίνει πίσω από την κουρτίνα και αποκαλύπτει τι σημαίνει να είσαι διασημότητα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κατάφερα να φτιάξω ένα ολόκληρο άλμπουμ βασισμένο με μια ταινία, που ήταν ένα όνειρό μου. Με εντυπωσίασε το βάθος και η διορατικότητα στο σενάριο. Γι’ αυτό χαίρομαι και την ερμηνεία μου και το χορό μου αλλά και το τραγούδι μου σε αυτήν την ρομαντική κομεντί».

«Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, όλα αλλάζουν και όλα καταρρέουν για την ηρωίδα», εξηγεί η Λόπεζ . «Η Κατ κατηγορεί τον εαυτό της ότι δεν βλέπει την αλήθεια, αλλά κάνει επίσης μια αυθόρμητη επιλογή να παντρευτεί κάποιον άλλον από το ακροατήριο. Έτσι συναντά τον Τσάρλι. Με αυτό, η ζωή της αλλάζει εντελώς, όπως συμβαίνει όταν συναντάς κάποιον που σε βλέπει για το ποια πραγματικά είσαι». Παίζοντας την Κατ, λέει η Λόπεζ, της επέτρεψε να εξερευνήσει αυτές τις ιδέες. «Ήταν πιο άβολο να παίζω μια εκδοχή του εαυτού μου από το να παίζω έναν χαρακτήρα που δεν μου μοιάζει σε τίποτα, γιατί εξέφρασα τις εμπειρίες μου με τρόπο που δεν είχα καταφέρει ποτέ πριν».

Η δημιουργός Κατ Κόιρο, δηλώνει πως «με κέρδισε το κλασικό ύφος της ταινίας, είναι σαν μια rom-com παλιάς κοπής, αλλά με μοντέρνα ματιά καθώς στην παλιομοδίτικη δομή ενσωματώνει τα social media και τις διαστάσεις της φήμης στην εποχή μας. Επιπλέον, το να φέρω μαζί τον Maluma και την Τζένιφερ, είναι συναρπαστικό.
Οι μεγαλύτερες αληθινές ιστορίες αγάπης που έχουμε ακούσει στη ζωή μας συχνά ξεκίνησαν με απίθανους τρόπους. Άνθρωποι που τους χωρίζει ο πόλεμος και ξαναβρίσκει ο ένας τον άλλο χρόνια αργότερα, τυχαίες συναντήσεις που επανασυνδέουν ανθρώπους δεκαετίες ή ηπείρους μακριά από εκεί που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Όταν πρόκειται για αγάπη, τίποτα δεν είναι πραγματικά αδύνατο. Όταν αρχίζετε να ρωτάτε τους ανθρώπους πώς συναντήθηκαν με τον σύντροφό τους, θα ακούσετε ανάλογες ιστορίες όπου όλα φαίνονται πως έπρεπε να ευθυγραμμιστούν ώστε να συμβεί αυτή η σχέση», λέει η Κόιρο.

 

 

TRIVIA

  • Η ταινία φέρνει ξανά κοντά την Τζένιφερ Λόπεζ με τον Όουεν Γουίλσον, πολλά χρόνια μετά την περιπέτεια Anaconda (1997).
  • Πρόκειται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του αστέρα της latin-pop, Maluma, ο οποίος είχε γίνει παγκοσμίως γνωστός μέσα από το ντουέτο του με την Madonna, με τίτλο "Medellín".
  • Αυτή είναι η πρώτη ταινία στην οποία η Τζένιφερ Λόπεζ ερμηνεύει πρωτότυπα τραγούδια της στο soundtrack. 
  • H εντυπωσιακή σκηνή σε συναυλία γυρίστηκε στο Madison Square Garden κατά τη διάρκεια μιας πραγματικής συναυλίας του Maluma από την τουρνέ του με τίτλο 11:11 World Tour.
  • Οι σκηνές χορογραφίας ήταν οι πιο απαιτητικές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και τις επιμελήθηκε η Τζένιφερ Λόπεζ μαζί με την Τάμπιθα Ντούμο, με την οποία συνεργάστηκαν στην εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl το 2020. 
  • Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της παραγωγής ήταν να σχεδιαστεί το πιο εκθαμβωτικό και στυλάτο νυφικό. Το ανέλαβε ο Ζουχέιρ Μουράντ, ο κατεξοχήν σχεδιαστής των μεγαλύτερων red carpet και ένας από τους διασημότερους σχεδιαστές υψηλής μόδας.

 

 

Πληροφορίες για την ταινία 

  • Σκηνοθεσία: Κατ Κόιρο
  • Σενάριο: Χάρπερ Ντιλ, Τζον Ρότζερς, Τάμι Σάγκερ,
  • Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόπεζ, Όουεν Γουίλσον, Maluma, Τζον Μπράντλεϊ, Σάρα Σίλβερμαν
  • Παραγωγή: Τζον Ρότζερς, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελέιν, Γκόλντσμιθ-Τόμας.
  • Διάρκεια: 112’ 

 

Ακολουθεί το trailer της ταινίας:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker