kiss-logo
Now playingOOPS!... I DID IT AGAIN BRITNEY SPEARS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

“LIGHTYEAR” – Το 1ο trailer

Νέα ταινία των studios της Disney και της Pixar
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Chris Evans δανείζει τη φωνή του στον Buzz Lightyear στο origin story που αποτέλεσε την έμπνευση για το Toy Story. Απολαύστε το ολοκαίνουργιο γεμάτο δράση trailer από την νέα ταινία των studios της Disney και της Pixar “Lightyear,” μια πρωτότυπη ταινία animation που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2022. 

Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας αφηγείται την ιστορία του Buzz Lightyear—του ήρωα που είναι η πηγή έμπνευσης του ομώνυμου παιχνιδιού—συστήνοντας τον θρυλικό Space Ranger που κέρδισε γενιές οπαδών.

Ο Chris Evans (“Knives Out,” “Avengers: Endgame”) δανείζει τη φωνή του στον Buzz. “Η φράση ‘"πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής" χρησιμοποιείται συχνά, αλλά προσωπικά πρώτη φορά την εννοώ,” δηλώνει ο Evans. “Όποιος με γνωρίζει ξέρει την αγάπη μου για τα animations. Ακόμα δεν το πιστεύω πως είμαι πλέον μέλος της οικογένειας της Pixar και συνεργάζομαι με αυτούς τους ιδιοφυείς καλλιτέχνες που αφηγούνται μοναδικές ιστορίες. Το να τους παρακολουθείς να δουλεύουν είναι μαγικό. Τσιμπιέμαι καθημερινά.”

 

Δείτε το νέο trailer: 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker