kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σίντι Λόπερ – ντοκιμαντέρ γεμάτο μηνύματα

«Αφήστε το καναρίνι να τραγουδήσει!»
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σίντι Λόπερ – ντοκιμαντέρ γεμάτο μηνύματα

«Αφήστε το καναρίνι να τραγουδήσει!»

 

«Let the Canary Sing» είναι ο τίτλος ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη Σίντι Λόπερ. Στο ντοκιμαντέρ αυτό εκτός των άλλων τονίζεται η φεμινιστική δράση και η βοήθεια της τραγουδίστριας σε νέους της LGBTQ κοινότητας

 

Όλα ξεκίνησαν το 1980 όταν η Σίντι Λόπερ μαζί με το συγκρότημα της «Blue Angel», είχε μια δικαστική διαμάχη με τον πρώην μάνατζερ της Στίβεν Μασάρσκι. Εκείνος μήνυσε το συγκρότημα για 80.000 δολάρια και η τραγουδίστρια κατέθεσε αίτηση πτώχευσης. Η τραγουδίστρια δήλωσε στο Rolling Stone το 1984 ότι στο τέλος της δίκγης ο δικαστής αναφώνησε: «Αφήστε το καναρίνι να τραγουδήσει! (Let The Canary Sing)».
 

Αυτός είναι και ο τίτλος του ντοκιμαντέρ της, που θα εστιάσει στην πορεία της προς τη δόξα - από την ανατροφή της στην εργατική τάξη του Κουίνς στη Νέα Υόρκη, μέχρι την αλματώδη πορεία που ακολούθησε η καριέρα της, μέσα από συνολικά 11 studio albums, με πάνω από 50.000.000 πωλήσεις και βραβεύσεις Grammys, Emmys, Tonys, MTV Video Music Awards, Billboard Awards, American Music Awards.

Το «Let the Canary Sing» βρίσκεται τώρα σε διαδικασία παραγωγής μέσω της αμερικανικής δισκογραφικής εταιρεία Sony Music Entertainment με την πλήρη συμμετοχή και υποστήριξη της Σίντι Λόπερ.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του ντοκιμαντέρ θα είναι η ευαισθησία και η υποστήριξη της σταρ στα φεμινιστικά κινήματα καθώς και στα επιτεύγματά της με την «True Colors United», μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να βοηθήσει τους άστεγους LGBTQ νέους.

«Όταν τραγουδάς λες μια ιστορία, είτε είναι προσωπική είτε κάποιου τρίτου. Γι' αυτό επέλεξα μόνο τραγούδια που εγώ θα ήθελα να τραγουδήσω», ανάφερε η Λόπερ στο Rolling Stone σε παλιότερη δήλωσή της.

Η Σίντι Λόπερ είναι πασίγνωστη απο τα τραγούδια της  «Girls Just Want to Have Fun», «Time After Time», «True Colors» και «I Drove All Night».

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, «Detour», κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2016.

Στοιχεία απο Πρώτο Θέμα

Φωτογραφία : P SUN

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker