kiss-logo
Now playingROLLING IN THE DEEP ADELE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 4 Ιουνίου, το 2019 o Αμερικανός ράπερ, μουσικός, συνθέτης, παραγωγός μουσικής και πρώην διευθυντής των δισκογραφικών εταιριών Def Jam Recordings και Roc-A-Fella Records Jay-Z κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου δισεκατομμυριούχου εκπροσώπου της παγκόσμιας hip hop σκηνής, χάρη στα έσοδα από την καλλιτεχνική αλλά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Ο Shawn Corey Carter, όπως είναι το αληθινό όνομα του καλλιτέχνη, γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε στις συνοικίες του Marcy.

Το 1996 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό στούντιο άλμπουμ, ενώ το 2008 παντρεύτηκε την εξίσου διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργό, παραγωγό μουσικής, ηθοποιό και επιχειρηματία Beyoncé.

Είναι μεταξύ πολλών άλλων, συνιδιοκτήτης της ομάδας καλαθοσφαίρισης του NBA, Brooklyn Nets, και του δημοφιλούς μπαρ της Νέας Υόρκης, The 40/40 Club.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία του Jay-Z είχε ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, όπως αποτυπώνονταν σύμφωνα μόνο με τους πιο ''συντηρητικούς'' υπολογισμούς.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker