kiss-logo
Now playingBACK TO BLACK AMY WINEHOUSE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 20 Ιουνίου, το 2003 οι Evanesence απολάμβαναν την επιτυχία του ντεμπούτο τους στούντιο άλμπουμ, χάρη στο πρώτο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από αυτό.

Το τραγούδι ''Bring Me To Life'', που ξεχώρισε μέσα από το άλμπουμ ''Fallen'' κατέλαβε την κορυφή του chart στη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία, ενώ το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος έγινε επτά φορές πλατινένιο βάσει των πωλήσεών του, που ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο και κατάφερε να γίνει ένα από τα οκτώ άλμπουμ έμειναν για περισσότερο από ένα χρόνο στο Top50 του Billboard.

Το ''Bring Me To Life'' κυκλοφόρησε ως σινγκλ στις 7 Απριλίου 2003 και κατάφερε να ενταχθεί στο Top 10 περισσότερων από 15 χωρών, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αργεντινή, η Γερμανία και η Νέα Ζηλανδία.

Επιπλέον, το σινγκλ χαρακτηρίστηκε πλατινένιο από την Recording Industry Association of America και δυο φορές πλατινένιο από την Australian Recording Industry Association, ενώ προτάθηκε για βραβείο Γκράμι στην κατηγορία Best Rock Song.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker