kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS FEAT. J BALVIN
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Beyoncé – Θριαμβευτική επιστροφή

Η σούπερ σταρ έχει νέο τραγούδι έκπληξη και νέο άλμπουμ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Beyoncé – Θριαμβευτική επιστροφή

Η σούπερ σταρ έχει νέο τραγούδι έκπληξη και νέο άλμπουμ

 

Η Beyoncé θεωρείται μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες του πλανήτη με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 118 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Πολυβραβευμένη με βραβεία Grammy είναι η απόλυτη mega star του πλανήτη και επιστρέφει με το ολόφρεσκο χορευτικό κομμάτι της  “Break My Soul” που είναι το πρώτο δείγμα από το αναμενόμενο νέο άλμπουμ της που έχει τίτλο “Renaissance”.
Τo καινούργιο single χρησιμοποιεί sample από δύο πολύ γνωστά club tracks, το “Show Me Love" της Robin S. και το “Explode” της Big Freedia, τα οποία έχουν γίνει θρυλικά μέσα στα χρόνια για τον κόσμο της house μουσικής σκηνής.
To “Break My Soul” μας εισάγει σε έναν διαφορετικό κόσμο της Beyoncé σε σχέση με τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές “Beyoncé” και “Lemonade” που είχαν πιο βιωματικό ύφος και urban pop ήχο. Tο νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουλίου και η ίδια αναφέρει σχετικά: “Μουσική που σε ανεβάζει, σε κάνει να γνωρίσεις νέες κουλτούρες και υποκουλτούρες, για τους ανθρώπους του τώρα και του τότε, μουσική που θα ενώσει πολλούς ανθρώπους και θα τους κάνει σαν ένα στο dance floor, μουσική που θα αγγίξει τη ψυχή σου”. Το Renaissance είναι το πρώτο στούντιο άλμπουμ από την Beyoncé μετά το “Lemonade που κυκλοφόρησε το 2016, ενώ στο ενδιάμεσο είχε επιμεληθεί το soundtrack της ταινίας “The Lion King: The Gift”. 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker