kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Marshmello - Khalid : Ξανά μαζί

Νέα μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία εν όψει
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Marshmello - Khalid : Ξανά μαζί

Νέα μεγάλη καλοκαιρινή επιτυχία εν όψει

Ο Αμερικανός σταρ της ηλεκτρονικής μουσικήςdj παραγωγός και υποψήφιος για Grammy Marshmello, και ο 24χρονος Αμερικανός και ιδιαίτερα εμπορικός τραγουδιστής Khalid κυκλοφόρησαν ένα νέο summer anthem.

Έχει τίτλο "Numb" και είναι η δεύτερη συνεργασία τους μετά το  "Silence", το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει γίνει 6 φορές πλατινένιο..

"Εγώ και ο Khalid πάντα συζητούσαμε το να κάνουμε ακόμα ένα τραγούδι μαζί, έτσι του έστειλα την ιδέα μου και του άρεσε πολύ", είπε ο Marshmello. "Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν τον ρώτησα αν ήθελε να κάνουμε άλλο ένα τραγούδι μαζί και όταν απάντησε ναι διότι το track έχει διαφορετικό vibe απο τον ίδιο και ήξερα οτι και πάλι θα το κάνει τέλειο. Μου το έστειλε πίσω την επόμενη μέρα και αμέσως ήξερα οτι έχουμε ένα super hit στα χέρια μας"
"Ο Melio και εγώ έχουμε μια φοβερή φιλιά και όταν βρισκόμαστε στο studio να κάνουμε μουσική, φτιάχνουμε πάντα κάτι ξεχωριστό", είπε ο Khalid και συνέχισε "Το 'Silence' είναι αγαπημένο των fans και μου αρέσει να το τραγουδάω, επομένως δε βλέπω την ώρα να παρουσιάσω τη νέα μας συνεργασία".  

Φωτογραφία καλλιτεχνών : rollingstonela.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker