kiss-logo
Now playingSHIVERS ED SHEERAN
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 24 Ιουνίου, το 2013 o Pharrell Williams και ο Robin Thicke απολάμβαναν την τεράστια επιτυχία του σινγκλ τους «Blurred Lines», που βρισκοταν στην κορυφη των chart, ταυτοχρονα στις Ηνωμενες Πολιτειες, τη Μεγαλη Βρετανια, τον Καναδα, τη Γερμανια και την Αυστραλια.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε με τις υπογραφές των Αμερικανών Thicke και Williams, σε συνεργασία με τον επίσης Αμερικανό ράπερ T.I., και περιλαμβάνεται στο τρίτο, ομώνυμο στούντιο άλμπουμ του Robin Τhicke. Κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου 2013 από τη δισκογραφική Star Trak Recordings και την Interscope Records.

Το σινγκλ έγινε Νο. 1 επιτυχία σε περισσότερες από 25 χώρες και κατάφερε να παραμείνει για 12 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του US Billboard Hot 100, περισσότερο από κάθε άλλο τραγούδι το 2013 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, με φυσικές πωλήσεις της τάξης των 14,8 εκατομμυρίων, ενώ έχει επίσης καταρρίψει κάθε ρεκόρ ραδιοφωνικών μεταδόσεων για το μεγαλύτερο διάστημα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker