kiss-logo
Now playingYOU WILL NEVER KNOW IMANY
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 26 Ιουνίου, το 1993 γεννήθηκε η Αμερικανή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Ariana Grande.

H Ariana Grande-Butera ξεκίνησε από νωρίς την ενασχόλησή της με την τέχνη της υποκριτικής, μέσα από ένα γνωστό μιούζικαλ του Broadway το 2003, που μερικά χρόνια αργότερα οδήγησε με τη σειρά του στη συμμετοχή της σε γνωστή τηλεοπτική σειρά του Nickelodeon στο ρόλο της Cat Valentine. Ύστερα από αυτό κατάφερε να διακριθεί μέσα από τη συμμετοχή της σε δυο σειρές του Αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού, ενώ έχει επίσης υπηρετήσει άλλα θεατρικά και τηλεοπτικά έργα και έχει δανείσει τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων.

To 2019 η Ariana Grande έγραψε τη δική της σελίδα στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας, καθώς κατάφερε να κατακτήσει με τα τραγούδια της τις τρεις πρώτες θέσεις στη λίστα επιτυχιών του Billboard Hot 100, καταρρίπτοντας ένα σπουδαίο ρεκόρ που μέχρι σήμερα κρατούσαν οι Beatles από το 1964.

Στην ιστορία του Hot 100 chart, μόνο τέσσερις εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας έχουν καταφέρει να έχουν τουλάχιστον τρεις επιτυχίες τους στις πρώτες πέντε θέσεις ταυτόχρονα.

Η προσωπική της διαδρομή στη μουσική βιομηχανία περιλαμβάνει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων δυο βραβεία Grammy, ένα Brit Award, ένα Bambi Award, δύο Billboard Music Awards, τρία American Music Awards, εννέα MTV Video Music Awards και 27 World Records Guinness.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker