kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS FEAT. J BALVIN
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 28 Ιουνίου, το 2007 oι Spice Girls δημοσιοποίησαν την πρόθεσή τους να επανασυνδεθούν με σκοπό την πραγματοποίηση μιας παγκόσμιας περιοδείας, που θα λάμβανε χώρα από τα τέλη του 2007 μέχρι τις αρχές του 2008.

H είδηση ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, καθώς η επανασύνδεση των μελών του διάσημου girl band περιλάμβανε το original line-up. Τα διάσημα κορίτσια δεν είχαν βρεθεί ξανά μαζί στη σκηνή, μετά την αποχώρηση της Ginger Spice. Η Geri Halliwell είχε μάλιστα αποχωρήσει δημιουργώντας αίσθηση στον παγκόσμιο μουσικό τύπο, από το Μάιο του 1998.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η περιοδεία των Spice Girls περιλάμβανε 11 ημερομηνίες σε διάφορες πόλεις, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Κολωνία, η Μαδρίτη, το Πεκίνο, το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϊ και το Κέιπ Τάουν.

Η περιοδεία οργανώθηκε από τον Simon Fuller, τον Βρετανό επιχειρηματία, μάνατζερ καλλιτεχνών και παραγωγό ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, η εταιρία του οποίου ήταν ο εγκέφαλος της παγκόσμιας επιτυχίας του γκρουπ για περισσότερο από μια δεκαετία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker