kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής, του κινηματογράφου και του πολιτισμού, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 12 Ιουλίου, το 1991 οι Take That κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους σινγκλ «Do What U Like», που γνώρισε μικρή εμπορική επιτυχία, χαρίζοντας στο δημοφιλές boy band μια θέση στο No. 82 του UK Singles Chart.

H προβολή του low-budget βίντεο που κυκλοφόρησε για την οπτικοποίηση του τραγουδιού απαγορεύτηκε στη διάρκεια της ημέρας, καθώς παρουσίαζε μεταξύ άλλων τα μέλη του συγκροτήματος να ποζάρουν κάνοντας χιουμοριστικές αλλά και άσεμνες πόζες στην κάμερα.

To συγκρότημα από το Μάντσεστερ, του οποίου το original line up αποτελούσαν οι Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange και Robbie Williams, είχε συνολικά 28 Τop 40 σινγκλ και 17 Τop 5 σινγκλ στα UK Singles Chart, 12 εκ των οποίων κατάφεραν να φτάσουν ως την πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών.

Επιπλέον, οι Take That είχαν 56 Νο. 1 επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο και οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 14 εκατομμύρια αντίτυπα άλμπουμ.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker