kiss-logo
Now playingNEW RULES DUA LIPA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Νέα κυκλοφορία από τους Red Hot Chili Peppers

Κυκλοφόρησε το πρώτο υλικό από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το 1983, όταν ιδρύθηκε το συγκρότημα των Red Hot Chili Peppers, μέλη ήταν ο Anthony Kiedis (φωνητικά), ο Flea (μπάσο), ο Jack Irons (ντραμς) και ο Hillel Slovak (κιθάρα). Οι δύο τελευταίοι έφυγαν λόγω των υποχρεώσεων τους με το άλλο τους συγκρότημα "What Is This?". Τότε το συγκρότημα επιστράτευσε τον Cliff Martinez (ντραμς) και τον Jack Sherman (κιθάρα) και ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ ''The Red Hot Chili Peppers'' που κυκλοφόρησε το 1984.

Δυστυχώς λίγα χρόνια αργότερα ο Slovak πέθανε λόγω υπερβολική δόσης ναρκωτικών.

Από τότε και μέχρι σήμερα πάντως, το συγκρότημα έχει κερδίσει επτά βραβεία Grammy, ενώ οι συνολικές τους πωλήσεις ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο.

Το 2011, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δέκατο κατά σειρά άλμπουμ του με τίτλο ''I'm with You'' που έφτασε στην κορυφή των chart σε 18 διαφορετικές χώρες.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι από το συγκρότημα των επιτυχιών. Η νέα σύνθεση λέγεται ''Dark Necessities'' και θα αποτελέσει το πρώτο σινγκλ του συγκροτήματος από την εποχή του ''Brendan's Death'' που ήταν το τρίτο από τα τραγούδια που ξεχώρισαν το 2011.

Το 2012 πάντως, οι Red Hot Chili Peppers κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο διάσημο Rock and Roll Hall of Fame.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker