kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, το 2018 ο Ed Sheeran έγραφε ιστορία για άλλη μια φορά, καθώς βρισκόταν στην κορυφή των καταλόγων επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Γερμανία ταυτόχρονα.

Αφορμή ήταν η κυκλοφορία του ''Perfect'', του σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του δημοφιλή ερμηνευτή.

Το «Perfect» κατάφερε να γίνει νούμερο ένα επιτυχία σε 16 χώρες συνολικά, μεταξύ των οποίων η Ιρλανδία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ κυκλοφόρησε επίσης μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού σε μορφή ντουέτου με τον περίφημο Ιταλό τενόρο, Andrea Bocelli.

Την παραγωγή του τραγουδιού είχε αναλάβει ο ίδιος ο ερμηνευτής σε συνεργασία με τον Will Hicks, ενώ την ενορχήστρωση είχε αναλάβει ο αδελφός του Sheeran, Matthew. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα δυο αδέλφια συνεργάστηκαν πάνω σε ένα τραγούδι, εκπληρώνοντας μια επιθυμία της γιαγιάς τους.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker