kiss-logo
Now playingCON CALMA DADDY YANKEE & KATY PERRY FEAT. SNOW
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 27 Σεπτεμβρίου, το 2021 την κορυφή των Singles Charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία κατέλαβε ο Ed Sheeran, εκθρονίζοντας προς μεγάλη έκπληξη, όχι κάποιον άλλο καλλιτέχνη αλλά τον εαυτό του για μια ακόμη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Sheeran κατέκτησε την πρώτη θέση και στις δυο χώρες με την επιτυχία του ''Shivers'', το σινγκλ που κατέλαβε τη θέση του κατείχε ο ίδιος καλλιτέχνης για 11 συνεχόμενες εβδομάδες, με την επίσης μεγάλη επιτυχία του "Bad Habits".

Το ''Shivers'' κατάφερε επίσης να βρεθεί στην κορυφή των chart στην Αυστρία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ελβετία ενώ έφτασε και μέχρι την τέταρτη θέση του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το τραγούδι του Άγγλου τραγουδιστή και τραγουδοποιού κυκλοφόρησε μέσω της Asylum Records και της Atlantic Records στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ήταν το δεύτερο σινγκλ που ξεχώρισε μέσα από το πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker