kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, το 2006 ο Justin Timberlake απολάμβανε το προνόμιο να είναι ο καλλιτέχνης που κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες προπαραγγελίες στην πλατφόρμα του iTunes.

Το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Justin, με τίτλο «Future Sex/Love Sounds» κυκλοφόρησε το 2006 και παρέμεινε δυο εβδομάδες στην κορυφή του US album chart.

O Justin Randall Timberlake γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1981 και είναι Αμερικανός ποπ τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, χορευτής και ηθοποιός. Έγινε γνωστός ως ένας από τους τραγουδιστές του ποπ αντρικού συγκροτήματος 'N Sync και έχει τιμηθεί με 10 βραβεία Grammy, εννέα Billboard Music Awards και τρία Brit Awards μεταξύ άλλων.

Ο Justin Timberlake είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, έχοντας στο ενεργητικό του πωλήσεις άνω των 88 εκατομμυρίων.

Είναι επίσης ένας από τους 100 καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, σύμφωνα με τη λίστα που ανακοίνωσε το περιοδικό Time το 2007 και το 2013.

 

 

Πηγή φωτογραφίαs: SpinOff

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker