kiss-logo
Now playingBACK TO BLACK AMY WINEHOUSE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 1η Οκτωβρίου, το 2007 με την ανακοίνωση του reunion concert των Spice Girls στο Λονδίνο, το δημοφιλέστατο γυναικείο συγκρότημα κατάφερε να κάνει sold out στα διαθέσιμα εισιτήρια της συναυλίας σε διάστημα 38 δευτερολέπτων.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο φανατικοί οπαδοί του συγκροτήματος στη Μεγάλη Βρετανία διέθεσαν το ποσό των 55 ως 75 βρετανικών λιρών για να παραβρεθούν στο μεγάλο event της επανασύνδεσης των διάσημων κοριτσιών, που θα λάμβανε χώρα στο περίφημο 02 Arena concert hall, στις 15 Δεκεμβρίου 2007.

Ύστερα από αυτό, το συγκρότημα πρόσθεσε τρεις ακόμα ημερομηνίες στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, ενόψει της παγκόσμιας περιοδείας, που είχε ανακοινωθεί με αφετηρία την πόλη του Βανκούβερ στις 2 Δεκεμβρίου.

Το ποπ συγκρότημα των Spice Girls έχει στο ενεργητικό του πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων σε παγκόσμιο επίπεδο, και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της μουσικής, ενώ είναι το πιο επιτυχημένο στη Μεγάλη Βρετανία μετά τους Beatles και σίγουρα πιο το επιτυχημένο γυναικείο συγκρότημα όλων των εποχών.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: media.gq-magazine.co.uk

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker