kiss-logo
Now playingBRING ME TO LIFE EVANESCENCE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 9 Οκτωβρίου το 1978 γεννήθηκε ο Ιρλανδός τενόρος, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Nichy Byrne, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος και βασικός ερμηνευτής των Westlife.

Ο Nicholas Bernard James Adam Byrne Jr., που αποτελεί το παλαιότερο από τα μέλη του ποπ συγκροτήματος, πριν από την ενασχόλησή του με τη μουσική ασχολήθηκε με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκπροσωπώντας μάλιστα τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας σε αρκετούς αγώνες.

Το 2014 ο Nichy Byrne κατέκτησε τη θέση του δεύτερου πιο σέξι άνδρα στην Ιρλανδία ενώ το 2016 επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Το συγκρότημα των Westlife δημιουργήθηκε το 1998 και συνολικά έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα 12 στούντιο άλμπουμ. Οι συνολικές πωλήσεις των άλμπουμ και σινγκλ των Westlife στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια, ενώ είναι το ποπ συγκρότημα με τα περισσότερα ντεμπούτο σινγκλ στην κορυφή του UK Singles Chart μετά τους Beatles.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: bbci.co.uk

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker