kiss-logo
Now playingCATCH KOSHEEN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 5 Νοεμβρίου, το 2002 γεννήθηκε ο παραγωγός μουσικής και beat maker Joshua Christian Nanai από τη Νέα Ζηλανδία, που είναι ευρύτερα γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Jawsh 685, κυρίως χάρη στο αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Αμερικανό R&B τραγουδιστή και χορευτή Jason Derulo.

Ο Jawsh 685 γεννήθηκε στο Νότιο Όκλαντ, και ζει στο Manurewa της Νέας Ζηλανδίας. Ο αριθμός ''685'' στο όνομά του αναφέρεται στον κωδικό κλήσης για τη Samoa, από όπου κατάγεται.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, έγραψε το τραγούδι σε τέσσερις ώρες, μια μέρα επιστρέφοντας από το σχολείο. Όπως συμπληρώνει, αισθανόταν πολύ relaxed, οπότε θεώρησε ότι είναι καλή ιδέα να το ονομάσει ''Laxed''.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις 11 Ιουνίου 2020, αφού προηγήθηκε η επίλυση μιας διαμάχης για τα πνευματικά δικαιώματα μεταξύ των δύο καλλιτεχνών, καθώς ο Jawsh 685 είχε δημοσιεύσει μια instrumental εκτέλεση του τραγουδιού με τίτλο ''Laxed (Siren Beat)'' στην πλατφόρμα του YouTube το 2019.

 

 

Πηγή φωτογραφίας: officialcharts.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker