kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O 92,9 Kiss στην ΙΚΕΑ

Δυναμικό παρών έδωσε ο 92,9 Kiss στην ΙΚΕΑ
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O 92,9 Kiss στην ΙΚΕΑ

Δυναμικό παρών έδωσε ο 92,9 Kiss στην ΙΚΕΑ

Η υποδοχή της νέας συλλεκτικής σειράς OBEGRÄNSAD που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής Swedish House Mafia για τους δημιουργούς και τους λάτρεις της μουσικής στο σπίτι συνδυάστηκε με δύο διαφορετικά live του 92,9 Kiss όπου έγινε πανικός.

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου από τις 10.00  μέχρι τις 12.00 ο 92.9 Kiss ήταν live από το κατάστημα ΙΚΕΑ στον Πειραιά με την Κική Μηλίδου και τον Γιώργο Λάζαρο και από τις 13.00 μέχρι τις 15.00 ήταν live στο κατάστημα ΙΚΕΑ στον Κηφισό με την Ελένη Νικολάου και τον Αλέξανδρο Μυριώτη (Breakfast Show). Η συμμετοχή του κοινού ήταν μοναδική και σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση και τα καλά σας λόγια.

Η φιλοξενία από την ΙΚΕΑ εξαιρετική ενώ πρέπει να σταθούμε και στο τεράστιο ενδιαφέρον του κόσμου να συμμετάσχει στον διαγωνισμό που έδωσε 7 δωροκάρτες αξίας 500 ευρώ η κάθε μία σε επτά τυχερούς για να αποκτήσουν τα νέα προϊόντα της σειράς OBEGRÄNSAD όπως επίσης και στα απολαυστικά και ιδιαίτερα κεράσματα που ήταν εμπνευσμένα από τα χρώματα της σειράς.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker