kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 21 Νοεμβρίου, το 1988 γεννήθηκε ο Αμερικανός μουσικός Drew MacFarlane, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως μέλος και κιθαρίστας των Glass Animals.

Ο Drew γνώρισε τον Dave και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος των Glass Animals στην εφηβική ηλικία, όταν μετακόμισε από την Αμερική στην Αγγλία για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του στο λύκειο.

Το συγκρότημα των Glass Animals δημιουργήθηκε στην Οξφόρδη το 2010 από τους Dave Bayley, Joe Seaward, Ed Irwin-Singer και Drew MacFarlane.

Το ''Heat Waves'' περιλαμβάνεται στο τρίτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 2020. Με την κυκλοφορία του το σινγκλ έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση του UK Singles Chart και έγινε Top 5 hit σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ έφτασε μέχρι το νούμερο ένα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Λιθουανία, την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ύστερα από 91 εβδομάδες παραμονής στην κορυφή του US Billboard Hot 100, κατάφερε να ξεπεράσει και το ρεκόρ παραμονής του Weeknd για το ''Blinding Lights".

 

 

Πηγή φωτογραφίας: s3.amazonaws.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker