kiss-logo
Now playingSEXY LOVE RESIDENCE DEEJAYS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 1η Δεκεμβρίου, το 2019 την κορυφή του Singles Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Γερμανία μονοπωλούσε η Tones and I με την τεράστια επιτυχία της ''Dance Monkey''.

Πρόκειται για την παγκόσμια επιτυχία της πρωτοεμφανιζόμενης Αυστραλής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, Tones and I, της οποίας το αληθινό όνομα είναι Toni Watson.

Το σινγκλ περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο EP της Tones and I, που κυκλοφόρησε στις 10 Μαΐου 2019 με τίτλο ''The Kids Are Coming''.

Κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, το Βέλγιο, η Αυστρία, ο Καναδάς, η Ιαπωνία, το Ισραήλ, η Ισλανδία, η Εσθονία, η Πορτογαλία, η Γερμανία και άλλες, ενώ έγινε επίσης Top 10 επιτυχία σε αρκετές χώρες της Ασίας και της Ευρώπης.

Το σινγκλ κατάφερε μεταξύ άλλων να μείνει 19 εβδομάδες στην κορυφή του αυστραλιανού chart, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατείχε ο Ed Sheeran με 16 εβδομάδες παραμονής για την επιτυχία του ''Shape of You''.

H Tones, προτάθηκε για την επιτυχία της για επτά βραβεία ARIA Music το 2019 και κατάφερε να κερδίσει τρία.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της νεαρής ερμηνεύτριας έγινε στις 18 Νοεμβρίου, στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show.

 

 

Φωτογραφία: Giulia McGauran

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker