kiss-logo
Now playingTOTAL ECLIPSE OF THE HEART WESTLIFE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 7 Δεκεμβρίου, το 2003 η Britney Spears βρισκόταν στην κορυφή του US album chart, καταγράφοντας την προσωπική της ιστορία στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία με την κυκλοφορία του τέταρτου κατά σειρά Νο. 1 άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες, «In The Zone».

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ με την τεράστια εμπορική επιτυχία κατάφερε με τον πιο εύκολο τρόπο να καταρρίψει ένα δικό της ρεκόρ, καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία που είχε κατακτήσει τρεις φορές συνεχόμενα την κορυφή του US chart, ενώ με την κυκλοφορία του συγκεκριμένου άλμπουμ εξασφάλισε την παραμονή της στην κορυφή για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Η «πριγκίπισσα της ποπ» έχει στο ενεργητικό της πωλήσεις άνω των 150 εκατομμυρίων άλμπουμ σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το 2020, συμπεριλαμβανομένων των 70 εκατομμυρίων πωλήσεων άλμπουμ μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες,

Το 2021 το περιοδικό Time συμπεριέλαβε την αγαπημένη Britney στη λίστα του με τους «100 Most Influential People» στον κόσμο.

 

 

Φωτογραφία: gallery.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker