kiss-logo
Now playingHEAT WAVES GLASS ANIMALS
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 29 Δεκεμβρίου, το 2012 η Adele κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα των άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή των πωλήσεων άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, το άλμπουμ της Adele ''21'', ξεπέρασε σε πωλήσεις το ''(What's The Story) Morning Glory'' των Oasis και κατάφερε έτσι να γίνει το τέταρτο άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η καταγραφή των στοιχείων επιβεβαίωσαν ότι το δεύτερο άλμπουμ των Oasis που κυκλοφόρησε το 1995 είχε πουλήσει 4.555.000 αντίτυπα μέχρι τότε, ενώ το ''21'' της Adele έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των 4.562.000 αντιτύπων.

Επιπλέον, το άλμπουμ ''21'' είχε ξεπεράσει πριν από ένα χρόνο περίπου σε πωλήσεις το ''Back To Black'' της Amy Winehouse και είχε καταγραφεί ως το άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις του 21ου αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker