kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 30 Δεκεμβρίου, το 2012 στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά βρισκόταν ο Bruno Mars με την επιτυχία του ''Locked Out of Heaven''.

O Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός Peter Gene Hernandez, που έγινε ευρύτερα γνωστός με το όνομα Bruno Mars, ηχογράφησε το ''Locked Out of Heaven'' το 2012 για τις ανάγκες του δεύτερου στούντιο άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε τον ίδιο χρόνο με τίτλο ''Unorthodox Jukebox''.

Πρόκειται για το τέταρτο Νο.1 σινγκλ του Mars στο Billboard Hot 100 και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του chart για έξι συνεχόμενες εβδομάδες αλλά και για τρεις εβδομάδες στην κορυφή του Canadian Hot 100. Επίσης πιστοποιήθηκε ως διαμαντένιο από την Recording Industry Association of America (RIAA) και επτά φορές πλατινένιο από την αντίστοιχη υπηρεσία στην Αυστραλία.

Το ''Locked Out of Heaven'' έφερε στο δημιουργό του αρκετά βραβεία, καθώς και τρεις υποψηφιότητες για Grammy Award.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker