kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Στο φεστιβάλ Glastonbury επρόκειτο να εμφανιστεί αυτό το καλοκαίρι ο Prince

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα σύντομο αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στο φεστιβάλ Glastonbury επρόκειτο να εμφανιστεί αυτό το καλοκαίρι ο Prince.

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο ιδρυτής του Glastonbury Festival, Michael Eavis και η κόρη του Emily είχαν έρθει προσωπικά σε συμφωνία με τον πρόσφατα εκλιπόντα μουσικό και είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο φημισμένο αυτό φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές είχαν προσπαθήσει αρκετές φορές στο παρελθόν να τον εντάξουν στο line up του φεστιβάλ, αλλά μόλις φέτος είχαν αποσπάσει τη συγκατάθεσή του για τη θέση του headliner φυσικά.

Το 2015 ο Roger Daltrey και ο Pete Townshend των Who, είχαν δηλώσει από σκηνής ότι εντάχθηκαν στο πρόγραμμα την τελευταία στιγμή για να καλύψουν το κενό που δημιούργησε η ξαφνική αποχώρηση του Prince από το line up.

Στη διάσημη πια Pyramid Stage, στο Somerset της Μεγάλης Βρετανίας, θα εμφανιστούν στα τέλη του Ιουνίου για το Glastonbury festival σημαντικά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων η Adele, οι Muse και οι Coldplay μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian πάντως, οι διοργανωτές του φεστιβάλ ετοιμάζουν ένα σύντομο αφιέρωμα στο έργο και τη ζωή του μεγάλου τραγουδοποιού, που έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016 στην ηλικία των 57 ετών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker