kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 1η Ιανουαρίου, το 2019 στην κορυφή του Singles Chart στις Ηνωμένες Πολιτείες, βρισκόταν η Ava Max με την breakthrough επιτυχία της ''Sweet but Psycho''.

Το σινγκλ κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2018 από την Atlantic Records και κατάφερε να κατακτήσει τα chart επιτυχιών σε 26 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία, η Σουηδία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ έγινε επίσης Τop 10 επιτυχία στο Billboard Hot 100 και την Αυστραλία, ενώ περιλαμβάνεται και στο ντεμπούτο άλμπουμ της Max, που κυκλοφόρησε το 2020.

Έχει χαρακτηριστεί πλατινένιο σε 15 χώρες χάρη στις πωλήσεις του, ενώ είναι διαμαντένιο στη Γαλλία, τη Βραζιλία και την Πολωνία.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης και δημιουργός ταινιών Shomi Patwary. Στο σύντομο φιλμ πρωταγωνιστεί το μοντέλο και ηθοποιός Prasad Romijn.

Το βίντεο κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2019 και έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα τις 800 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouTube.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker