kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Ιανουαρίου, το 2014 την κορυφή του singles chart στη Μεγάλη Βρετανία, την Αυστραλία και τη Γερμανία μονοπωλούσε ο Pharrell Williams με την τεράστια επιτυχία του ''Happy''.

H σύνθεση και η παραγωγή του σινγκλ ανήκει επίσης στον Αμερικανό ερμηνευτή Pharrell Williams, ο οποίος ηχογράφησε το τραγούδι για τις ανάγκες του soundtrack της ταινίας Despicable Me 2 που προβλήθηκε το 2013, ενώ το τραγούδι περιλαμβάνεται και στο δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Williams, που κυκλοφόρησε το 2014 με τίτλο ''Girl''.

Το σινγκλ γνώρισε τεράστια επιτυχία, κατακτώντας την κορυφή του singles chart στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και άλλες 19 χώρες. Συνολικά, πρόκειται για το σινγκλ με τις καλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2014.

Επιπλέον, το ''Happy'' ήταν το σινγκλ με τις καλύτερες φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για το ίδιο έτος.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker