kiss-logo
Now playingTAKE YOU DANCING JASON DERULO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 19 Ιανουαρίου, το 2017 την κορυφή του singles chart στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τη Γερμανία μονοπωλούσε ο Ed Sheeran με την τεράστια επιτυχία του ''Shape of You''.

To σινγκλ κυκλοφόρησε στις 6 Ιανουαρίου του ίδιου έτους από τη δισκογραφική Atlantic Records ως προπομπός του τρίτου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ του νεαρού καλλιτέχνη, που ακολούθησε στις 3 Μαρτίου με τίτλο ''Divide''.

Οι πωλήσεις του ''Shape of You'' ξεπέρασαν μάλιστα τις 227.000 μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας από την κυκλοφορία του.

''Προσπάθησα αρχικά να γράψω ένα τραγούδι για κάποιον άλλο καλλιτέχνη, σε συνεργασία με τους Steve Mac και Johnny McDaid. Καθώς προχωρούσε η σύνθεση είχαμε την άποψη ότι θα ταίριαζε στην Rihanna αλλά όταν άρχισα να το ερμηνεύω για το πρώιμο demo, κατάλαβα ότι αυτό το τραγούδι είχε γραφτεί για εμένα...'', είχε δηλώσει σε μια από τις συνεντεύξεις του ο Ed Sheeran.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker