kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

H Katy Perry στο πλευρό της Hillary Clinton!

Στο πλευρό της Hillary Clinton τάχτηκε σε δημόσια τοποθέτησή της η Katy Perry, με αφορμή την ανάληψη του χρίσματος για την προεδρία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στο πλευρό της Hillary Clinton τάχτηκε σε δημόσια τοποθέτησή της η Katy Perry, με αφορμή την ανάληψη του χρίσματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Clinton πρόσφατα κατάφερε να εξασφαλίσει το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος, και η Perry δεν ήταν η μόνη διάσημη που εκδήλωσε τον ενθουσιασμό της για αυτή την εξέλιξη.

Η Christina Aguilera δήλωσε με τη σειρά της ''Υπερήφανη υποστηρίκτρια της Hillary'', συμπληρώνοντας πως η νέα υποψήφια ''γράφει ιστορία, όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για κάθε γυναίκα στον κόσμο''.

Στο πλευρό της γυναίκας πολιτικού τάχθηκαν επίσης η ηθοποιός Chloe Grace Moretz, η Eva Longoria και η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres που δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη και υπερήφανη για το γυναικείο φύλο.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Cher, συνεχάρη επίσης την υποψήφια Πρόεδρο, δηλώνοντας μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter: ''Όταν ήμουν μικρή δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να έρθει η μέρα που θα δούμε γυναίκα Πρόεδρο – απλά πίστευα ότι κάτι τέτοιο θα ήταν απαγορευμένο και παρανομο''.

Ακόμα και η ακτιβίστρια ηθοποιός Mia Farrow δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, δηλώνοντας έκπληκτη από την εξαιρετική εμφάνιση της Hillary, που όπως συμπλήρωσε αποτελεί μια ''σημαντικά ιστορική στιγμή'' στην εξέλιξη των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker