kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 29 Ιανουαρίου, το 1985 γεννήθηκε ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός Rag'n'Bone Man.

Ο Rory Graham (όπως είναι το αληθινό όνομα του συνθέτη και τραγουδιστή) γεννήθηκε στην περιοχή Uckfield, στο East Sussex της Μεγάλης Βρετανίας και ξεκίνησε από την ηλικία των 15 ετών την ενασχόλησή του με τη μουσική, συμμετέχοντας σε εφηβικά συγκροτήματα.

Λίγο αργότερα μετακόμισε στο Μπράιτον και κατάφερε να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ μέσω του Bandcamp με το συγκρότημά του ως ''Rum Committee''.

Στην ηλικία των 19 ετών κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με δική του χρηματοδότηση και σύντομα άρχισε εμφανίσεις σε club, ενώ για ένα συγκεκριμένο διάστημα ''άνοιγε'' τις εμφανίσεις της σπουδαίας Joan Armatrading.

Στις 21 Ιουλίου 2016 ο Rag'n'Bone Man κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το σινγκλ ''Human'', που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των Official Singles Charts σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Γερμανία, το Βέλγιο και η Ελβετία, ενώ έγινε χρυσό με βάση τις πωλήσεις του στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Ελβετία, την Αυστρία και την Ολλανδία.

 

 

Φωτογραφία: officialcharts.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker