kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 1η Φεβρουαρίου, το 1994 γεννήθηκε ο Βρετανός τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός Harry Styles, που έγινε ευρύτερα γνωστός ως solo καλλιτέχνης αλλά και ως μέλος του συγκροτήματος One Direction.

Ο Harry Edward Styles γεννήθηκε στην περιοχή Redditch του Worcestershire. Η πορεία του στη βιομηχανία της μουσικής ξεκίνησε το 2010, όταν έλαβε μέρος στο βρετανικό talent show X-Factor. O Styles ξεχώρισε αμέσως παρά τον αποκλεισμό του από νωρίς, και ως αποτέλεσμα εντάχθηκε στο boy band One Direction που δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του διάσημου παρουσιαστή και παραγωγού μουσικής Simon Cowell.

Το συγκρότημα των Οne Direction γνώρισε τεράστια επιτυχία και έγινε ένα από τα best-seller boy bands όλων των εποχών.

Ο Styles έκανε το σόλο ντεμπούτο του στη δισκογραφία το 2017, με το ομώνυμο άλμπουμ του να κατακτά την πρώτη θέση στα Album Charts των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου. Στο ενεργητικό του προσμετρά διάφορες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Brit, ενός βραβείου Grammy, ενός βραβείου Ivor Novello και τριών American Music Awards, ενώ έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας απο τους δημοφιλέστρους καλλιτέχνες των τελευταίων ετών.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker