kiss-logo
Now playingSKY SONIQUE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 9 Φεβρουαρίου, το 2020 στην κορυφή του Singles Chart στο Ηνωμένο Βασίλειο βρισκόταν ο Lewis Capaldi με την επιτυχία του ''Before You Go''.

Το σινγκλ περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του Capaldi, ''Divinely Uninspired to a Hellish Extent'', που κυκλοφόρησε στις 19 Νοεμβρίου 2019, ενώ ήταν διαθέσιμο για ψηφιακή αγορά πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ.

H σύνθεση του τραγουδιού όπως και τα φωνητικά ανήκουν στον Lewis Capaldi, ενώ για τη σύνθεση και την παραγωγή ο Σκοτσέζος τραγουδοποιός συνεργάστηκε με τους Ben Kohn, Pete Kelleher, Tom Bames και Phil Plested.

Πολλοί θεωρούν ότι το τραγούδι αποπνέει μια αίσθηση απώλειας. Αρκετοί πιστεύουν πως αναφέρεται απλά στις πληγωμένες καρδιές ή γενικότερα σε όσους προσπαθούν να βρουν λύση στις πνευματικές αναζητήσεις τους. Ο Lewis Capaldi είχε πάντως αναφέρει χαρακτηριστικά: ''Είναι μακράν η πιο προσωπική σύνθεση που έχω γράψει ποτέ. Αυτό το τραγούδι σημαίνει τόσα πολλά για εμένα, αλλά θα σημαίνει ακόμα περισσότερα αν γίνει επιτυχία. Τα προηγούμενα χρόνια πάντως, ήταν πραγματικά δύσκολα''.

 

 

Φωτογραφία: bbc.co.uk

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker