kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Sir της βρετανικής μουσικής τάχθηκε κατά της εξόδου από την Ευρωζώνη

''Σε περίπτωση τυφλής ρήξης και εξόδου, οι επιπτώσεις θα ήταν ολέθριες για τη χώρα''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος στη Μεγάλη Βρετανία, Νάιτζελ Φάρατζ καθώς και ο θρύλος της ροκ μουσικής Μπομπ Γκέλντοφ πραγματοποίησαν πλωτές εκστρατείες διαμαρτυρίας στον Τάμεση.

Η θέση του Geldof σχετικά με το ζήτημα της οικειοθελούς εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από τη νομισματική ένωση, ήταν κάθετα αντίθετη. Ο Sir της βρετανικής μουσικής τάχθηκε κατά της εξόδου από την Ευρωζώνη.

Όπως δήλωσε: ''Σε περίπτωση τυφλής ρήξης και εξόδου από την ευρωζώνη, οι επιπτώσεις θα ήταν κάτι παραπάνω από ολέθριες για τη χώρα''.

Όπως πολλοί από τους πολιτικούς αναλυτές συμπληρώνουν άλλωστε, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και στην προοδευτική διάλυση της Ευρωζώνης.

''Το 60% της Βρετανίας βρίσκεται τώρα σε ξένα χέρια και το 60% του στόλου των ψαράδων έχει αχρηστευθεί'' συμπλήρωσε ο Sir Bob Geldof απευθυνόμενος δημόσια στους Βρετανούς αλλά και στον πολιτικό του αντίπαλο.

Ο αρχηγός των πάλαι ποτέ Boomtown Rats πάντως, δεν είναι ο μόνος που ζει στο ρυθμό του προεκλογικού αγώνα ενόψει του δημοψηφίσματος που θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο την 23η Ιουνίου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker