kiss-logo
Now playingGENIE IN A BOTTLE CHRISTINA AGUILERA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

P!nk - Αντίστροφη μέτρηση για το νέο άλμπουμ

Το νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στη διάρκεια της εβδομάδας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η ηλικίας 43 ετών ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός κυκλοφορεί ένα νέο άλμπουμ, το οποίο ηχογράφησε πρόσφατα, υπό την επήρεια της απώλειας του πατέρα της, τον Αύγουστο του 2021.

Το νέο άλμπουμ έχει τίτλο ''Trustfall''. Είναι το ένατο κατά σειρά στην καριέρα της και σύμφωνα με τον προγραμματισμό πρόκειται να κυκλοφορήσει στη διάρκεια της εβδομάδας.

Το πρώτο σινγκλ που επιλέχθηκε από το νέο άλμπουμ έχει τίτλο ''When I Get There'' και μόλις κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε η P!nk, η ίδια αισθάνθηκε ''πολύ μουδιασμένη'' την πρώτη φορά που άκουσε το νέο της τραγούδι. ''Όταν μου έστειλαν το τραγούδι και το άκουσα για πρώτη φορά, ήμουν πολύ μουδιασμένη. Χρειάστηκα αρκετό χρόνο πριν αντιδράσω. Ωστόσο ύστερα από λίγο σκέφτηκα ότι αυτό είναι ένα τραγούδι που μου ταιριάζει. Για το νέο άλμπουμ είχα στη διάθεση μου όλο το χρόνο, λόγω της πανδημίας, οπότε είχα την άνεση να ρισκάρω. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ασχοληθώ με πράγματα που πραγματικά έχουν νόημα και να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν''.

 

 

Φωτογραφία: Instagram

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker