kiss-logo
Now playingLET ME LOVE YOU DJ SNAKE FEAT. JUSTIN BIEBER
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: ''Δεν έχω κάνει ποτέ μπότοξ''

Η ντίβα του Μπρονξ δεν έμεινε σιωπηλή μπροστά στις κατηγορίες και τα σχόλια στο διαδίκτυο ότι έχει κάνει υπερβολική χρήση μποξ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η ντίβα του Μπρονξ δεν έμεινε σιωπηλή μπροστά στις κατηγορίες και τα σχόλια στο διαδίκτυο ότι έχει κάνει υπερβολική χρήση μποξ.

Η Jennifer Lopez έγινε πρόσφατα στόχος κριτικής. Αποφάσισε όμως να μην σιωπήσει αλλά να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια για το ''υποτιθέμενο'' όπως δήλωσε Botox.

Στην τηλεοπτική εκπομπή ''El gordo y la flaca'', οι οικοδεσπότες του ισπανικού καναλιού αναφέρθηκαν σε ένα από τα σχόλια που έλαβε η Jlo όταν ένας από τους followers της θεώρησε προφανές ότι είχε κάνει μπότοξ στο πρόσωπό της.
Η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε πως έχει δηλώσει εκατομμύρια φορές ότι αυτό είναι το πρόσωπό της και ότι δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ ή χειρουργική επέμβαση, συμπληρώνοντας επίσης ότι οι άνθρωποι στα social media θα έπρεπε να είναι περισσότερο θετικοί.

Επιπλέον, η Jennifer δήλωσε ότι γυμνάζεται καθημερινά και η διατροφή της αποτελείται από πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, με πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φρέσκα και βιολογικά τρόφιμα.

Όπως είπε, καταναλώνει μόλις 1.400 θερμίδες την ημέρα και ξεκινά τη διατροφή της με ένα σέικ σοκολάτας 90 θερμίδων που παρασκευάζεται με γάλα κινόα και νερό.

 

 

Φωτογραφία: vanityfair.it

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker