kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 18 Απριλίου, το 2015 στην κορυφή του καταλόγου των επιτυχιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γερμανία και στην Αυστραλία βρισκόταν ταυτόχρονα οι Wiz Khalifa και Charlie Puth με την επιτυχία τους ''See You Again''.

To 2015, για τις ανάγκες του soundtrack της δημοφιλούς ταινίας Furious 7, ο Puth σε συνεργασία με τον μουσικό της ραπ Wiz Khalifa, ηχογραφούν τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους, με τίτλο "See You Again". Το τραγούδι αποτελεί φόρο τιμής στο νεαρό ηθοποιό Paul Walker που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Νοέμβριο του 2013 κατά τη διάρκεια γυρισμάτων.

To "See You Again" γνώρισε αμέσως παγκόσμια επιτυχία, μένοντας για 12 συνεχείς εβδομάδες στο US Billboard Hot 100, ενώ κατάφερε να μείνει στην κορυφή του UK Singles Chart για δυο εβδομάδες.

Πρόκειται για το σινγκλ που κατέχει το ρεκόρ στην πλατφόρμα Spotify, για τις περισσότερες αναμεταδόσεις ενώ έγινε Νο.1 χιτ σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Αυστρία, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Ελβετία.

Τον Οκτώβριο του 2015 το βίντεο κλιπ που οπτικοποιεί τη μουσική επιτυχία, κατάφερε να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο views στην πλατφόρμα του YouTube.

Το "See You Again" είχε επίσης προταθεί για τρία βραβεία Grammy στην 58η ετήσια τελετή απονομής καθώς και ως ''Τραγούδι της Χρονιάς'' στην 73η τελετή των Golden Globe Awards.

 

 

 

Φωτογραφία: teenvogue.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker