kiss-logo
Now playingINSATIABLE DARREN HAYES
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ένα διαδικτυακό μουσείο για τον Prince

''Prince Online Museum'' είναι ο τίτλος του διαδικτυακού εγχειρήματος, καθώς θα καλύπτει τη διαδρομή του μουσικού αστέρα με σπάνιο υλικό των τελευταίων 20 χρόνων
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα διαδικτυακό μουσείο ιδρύθηκε πρόσφατα, αφιερωμένο στο έργο και τη διαδρομή του Prince Rogers Nelson, του καλλιτέχνη που ''έφυγε'' στην ηλικία των 57 ετών, αφήνοντας φτωχότερο τον κόσμο της soul funk ποπ μουσικής.

''Prince Online Museum'' είναι ο τίτλος του διαδικτυακού εγχειρήματος, καθώς θα καλύπτει τη διαδρομή του μουσικού αστέρα με σπάνιο υλικό των τελευταίων 20 χρόνων.

Ο σκοπός των δημιουργών του ιστότοπου, είναι να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα, παρουσιάζοντας με δημιουργικό τρόπο στιγμιότυπα από τη ζωή του. Ο ίδιος ο Prince άλλωστε είχε δηλώσει ότι θεωρεί την παρουσία των μουσικών στο διαδίκτυο απαραίτητη, καθώς μέσα από αυτό επιτυγχάνεται με ταχύτερο τρόπο η προώθηση των νέων κυκλοφοριών.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο ''πρίγκιπας'' άφησε πίσω του σημαντική παρακαταθήκη για τους νεότερους μουσικούς.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι το 2010, το όνομα του συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Time με τους 100 ανθρώπους που ασκούν τη ''μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο'', ενώ οι συνολικές πωλήσεις του ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker