kiss-logo
Now playingLOVE IS FOR FREE SMILEY & PACHA MAN
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Billie Eilish – Στη σκηνή για την κλιματική αλλαγή

''Δυναμώστε τον πλανήτη''. Διάσημοι καλλιτέχνες του πενταγράμμου ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

''Δυναμώστε τον πλανήτη''. Διάσημοι καλλιτέχνες του πενταγράμμου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να πιέσουν τις κυβερνήσεις και την Παγκόσμια Τράπεζα να δράσουν ενάντια στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής.

Τα αστέρια της διεθνούς μουσικής σκηνής αποφάσισαν να πάρουν θέση και να συστρατευθούν αφιλοκερδώς, κάνοντας αυτό που γνωρίζουν καλύτερα, από τη συναυλιακή σκηνή που θα στηθεί στον κήπο Champ de Mars στο Παρίσι, δίπλα από τον Πύργο του Άιφελ.

Πρόκειται για το all-star concert που διοργανώνει η Live Nation στο πλαίσιο της δράσης ''Power Our Planet'' στις 22 Ιουνίου με ελεύθερη είσοδο.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή είναι η Billie Eilish, ο Lenny Kravitz, ο Jon Batiste και η H.E.R., ενώ special guests θα είναι ο Ben Harper, ο Finneas και ο Mosimann.

Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω streaming από το κανάλι της Global Citizen, το Twitch, και άλλες εφαρμογές που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

 

 

 

 

Φωτογραφίες: parade.com/variety.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker