kiss-logo
Now playingSUMMER WINE VILLE VALO & NATALIA AVELON
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Οι Britney Spears, Pink και Jennifer Lopez τραγουδούν για τα θύματα του Ορλάντο

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στα 49 θύματα της πρόσφατης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Pulse club του Ορλάντο, ερμηνεύουν μερικοί από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα τραγούδι αφιερωμένο στα 49 θύματα της πρόσφατης τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο Pulse club του Ορλάντο, ερμηνεύουν μερικοί από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας.

Το σινγκλ έχει τίτλο ''Hands'' και η λίστα των All-Star ερμηνευτών περιλαμβάνει τους: Mary J Blige, Jason Derulo, Britney Spears, Tyler Glenn, Selena Gomez, Imagine Dragons, Juanes, Adam Lambert, Mary Lambert, Jennifer Lopez, P!nk, Prince Royce, Gwen Stefani και Meghan Trainor μεταξύ άλλων.

Τη σύνθεση του τραγουδιού που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Warner Chappell και την Interscope Records, υπογράφουν οι Justin Tranter, Julia Michaels και BloodPop®, ενώ η παραγωγή ανήκει στους BloodPop, Mark Ronson και Justin Tranter.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του σινγκλ πρόκειται να δοθούν στις οικογένειες των θυμάτων και στον αγώνα κατά της βίας στην πόλη του Ορλάντο.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker