kiss-logo
Now playingDON'T KNOW ANY BETTER PURESSENCE
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 17:00 - 19:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Ξεπέρασε τον Michael Jackson με την ταινία της Eras Tour

Η εμπορικότερη concert ταινία όλων των εποχών
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δεν είναι ότι πέφτουμε από κάποιο συννεφάκι, όμως πλέον μπορούμε με επισημότητα να πούμε πως η ταινία "Taylor Swift: The Eras Tour" είναι η εμπορικότερη μουσική ταινία όλων των εποχών.

Το δημιούργημα της Tay, που έσπασε ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο, όσον αφορά στις εισπράξεις που έφερε στα ταμεία, ξεπέρασε επισήμως το "This Is It" του Michael Jackson, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες μετά τον θάνατο του MJ, σκοράροντας 261.2 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η Taylor όμως, ξεπέρασε αυτόν τον αριθμό, αφού το πρόσφατο άνοιγμα της ταινίας στην Κίνα, έσπρωξε το "Taylor Swift: The Eras Tour" στην κορυφαία θέση των concert & documentary ταινιών, ανεβάζοντας τις παγκόσμιες εισπράξεις στα 261.6 εκατομμύρια δολάρια.

Τα περισσότερα έσοδα από την ταινία προφανώς και σημειώθηκαν ύστερα από την επίσημη πρεμιέρα της τον Οκτώβριο του 2023, προσφέροντας το μεγαλύτερο "άνοιγμα" για concert ταινία, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κρατούσε μέχρι τώρα ο Justin Bieber.

Well done, blondie!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker