kiss-logo
Now playingRUDE BOY RIHANNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez: Η high fashion εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Το iconic look
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ll.jpg

φωτογραφία από ELLE
By
KISS 929

Η Jennifer Lopez - αν μη τι άλλο - γνωρίζει πολύ καλά πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση και το ίδιο ακριβώς συνέβη στο fashion show του ανατρεπτικού οίκου Schiaparelli στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, αφού είναι talk of the town στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Ένα πλήθος από αστέρες βρέθηκαν σε μία από τις κυρίαρχες fashion πρωτεύουσες της Ευρώπης, προκειμένου να παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, το Schiaparelli Haute Couture Spring/Summer 2024 show, εκεί όπου έκανε την εμφάνισή της και η Λατίνα star με ένα look που λατρέψαμε από την κορυφή μέχρι τις σόλες των παπουτσιών της.

Το δυνατό σημείο μάλιστα, του look και αυτό που κέντρισε τα φλας των φωτογράφων ήταν τα high fashion και quirky γυαλιά ηλίου που φόρεσε η Jenny, τα οποία είχαν αμυγδαλωτό σχήμα και μία "κορνίζα" από φρύδια ακριβώς πάνω από τους φακούς, ενώ το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η τσάντα που επέλεξε η αγαπημένη star.

Άλλα ονόματα που κέρδισαν με την εμφάνισή στο show του οίκου Schiaparelli ήταν - εύλογα -η Zendaya και η Hunter Schafer.

Φωτογραφίες: Hello!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker