kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Calvin Harris: Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι του στο Beverly Hills

Η φωτιά προκάλεσε ζημιές που ανέρχονται στις 100.000 δολάρια
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι του Calvin Harris στο Los Angeles, ευτυχώς όμως η άμεση ανταπόκριση των Αρχών κατάφερε να γλιτώσει τον διάσημο DJ και παραγωγό από τα χειρότερα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, και όπως δείχνει και το αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, η κατοικία του Calvin υπέστη σοβαρές ζημιές, οι οποίες μάλιστα λέγεται πως αγγίζουν τις 100.000 δολάρια, ενώ η Πυροσβεστική χρειάστηκε να "διαλύσει" ένα μικρό κομμάτι του σπιτιού προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει αποδοτικότερα τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Ύστερα από την κλήση για βοήθεια που πραγματοποιήθηκε περίπου στις 8:25 το απόγευμα, η κινητοποίηση ήταν αμεσότατη και αρκετά μεγάλη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η φωτιά μάλλον σημειώθηκε στον τρίτο όροφο του σπιτιού, ενώ στο σημείο έσπευσαν μονάδες του LAFD, αλλά και πολλαπλά οχήματα της Πυροσβεστικής με τουλάχιστον 20 άτομα ανθρώπινου δυναμικού.

Χρειάστηκαν περίπου 52 λεπτά, για να σβήσουν τη φωτιά, η οποία φαίνεται να προκλήθηκε από ηλεκτρολογικό μπέρδεμα, ενώ ευτυχώς ούτε ο Calvin ούτε η σύζυγός του βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της φωτιάς.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker