kiss-logo
Now playingSOMEONE LIKE YOU ADELE
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Cher - Mariah Carey: Υποψήφιες για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame

Δίπλα σε τεράστια ονόματα της μουσικής, όπως η Mary J. Blige
Text Size:
  • A
  • A
  • A

site_1.jpg

φωτογραφίες από People
By
KISS 929

Τεράστια ονόματα είναι υποψήφια για ένταξη φέτος στο θρυλικό Rock & Roll Hall of Fame και ανάμεσά τους, η Mariah Carey και η Cher.

Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, το Rock & Roll Hall of Fame ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που είναι υποψήφια για ένταξη στη φετινή Class of 2024 και προφανώς, περιλαμβάνει θρύλους της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας: Mary J. Blige, Mariah Carey, Cher, Dave Matthews Band, Eric B. & Rakim,, Foreigner, Peter Frampton, Jane’s Addiction, Kool & the Gang, Lenny Kravitz, Oasis, Sinéad O’Connor, Ozzy Osbourne, Sade, A Tribe Called Quest.

Εάν δεν είναι αυτό ένα iconic line-up, τότε δε ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει iconic line-up.

Τα 2/3 από τα παραπάνω ονόματα είναι πρώτη φορά υποψήφια για ένταξη στο Rock & Roll Hall of Fame, ενώ είναι η δεύτερη φορά για Mary J. Blige, Eric B. & Rakim, Jane’s Addiction και Dave Matthews Band και η τρίτη  για A Tribe Called Quest.

Στα περίεργα των υποψηφιοτήτων, οι White Stripes και η Cyndi Lauper που ήταν υποψήφιοι πέρυσι, ούτε καν που εμφανίζονται φέτος, ενώ τελικά εκείνοι που θα περάσουν στο πάνθεον της μουσικής, θα αποφασιστούν από ένα σώμα 1.000+ καλλιτεχνών, ιστορικών και μελών της μουσικής βιομηχανίας, ενώ η τελετή ένταξης θα επιστρέψει στο Cleveland και για δεύτερη χρονιά θα είναι διαθέσιμη για live steaming στο Disney+.

Φωτογραφία: Variety

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker